Vampire in the Garden


———

Uzun zaman önce bir kış mevsiminde, neredeyse ölümsüz olan vampirler dünyanın başına bela olmaya başladı. Nüfusları şaşırtıcı bir hızla artarken, insanlığı besin zincirinin tepesindeki yerinden derhal attılar. Yok olmamak için çaresiz kalan insanlar, son güvenli sığınakları olan ve devasa bir duvarla çevrili küçük bir şehirde toplandılar. Orada uzun yıllar boyunca vampirlere karşı savaştılar.

Vampirlerin özellikle acımasız bir saldırısının ortasında, Momo adında bir insan asker, düşmanlarının kraliçesi Fiine ile karşılaşır. Onun, Momo'nun en iyi arkadaşını azgın bir vampirden kurtarmaya çalıştığını gören Momo, Fiine'i evine kadar takip eder. Momo orada Fiine ile müzik sevgisi ve savaştan kaçma arzusu üzerine bağ kurar.

Bu kaçış amacının peşinden giden ikili, varlığından emin olmamalarına rağmen, insanların ve vampirlerin bir arada yaşadığı sözde bir cennete doğru yolculuk etmeye karar verir. Ancak, Momo ve Fiine her iki ırk tarafından da hedef alınmaktadır ve hedeflerine tek parça halinde ulaşmayı umuyorlarsa öncelikle kaçmaları gerekmektedir.

———

Durum: 5/5 - Bitti

Çevirmen: Roxe- Encoder: CevikQ

İndirme linki: Depo

———

Fragman: 


Yorum Gönder

0 Yorumlar

BAŞA DÖN