Bubble


———


Beş yıl önce, gizemli güçlere sahip yerçekimine meydan okuyan baloncuklar dünyanın üzerine yağdı. Kaynağı belirsiz büyük bir patlamanın ardından Tokyo sıfır noktası haline geldi ve şehir devasa bir baloncuğun içine hapsoldu. Bu "Kabarcık Düşüşü" fenomeni sonucunda, bir zamanlar Japonya'nın başkenti olan metropol, yerçekimini büken bir denizde boğuldu; hükümet burayı yasak bölge ilan etti ve bölge sakinleri burayı terk etti.

Baloncuk Düşüşü'nün yetim bıraktığı çocuklar artık Tokyo'da yasadışı olarak yaşamakta ve şehrin harap binalarında tehlikeli parkur takım savaşlarına katılmaktadır. Bu oyunlarda baloncuklar arasında zıplama yeteneğine sahip yetenekli bir as olan Hibiki- Tokyo Kulesi'nden gelen sesler duyduğunu iddia eder. Gizemlerini ortaya çıkarmaya kararlı bir şekilde kaynağa doğru yola çıkar, ancak aşağıdaki sulara düşer.

Daha sonra Uta adını vereceği tuhaf bir kız onu kurtarır. Ancak Hibiki, Uta'nın hayatına girmesinin, dünyalarını sonsuza dek değiştiren feci olayın ardındaki sırları açığa çıkaracağını bilmemektedir.

———

Durum: 1/1 - Bitti

Çevirmen: Roxe - Encoder: CevikQ

İndirme linki: Depo

———

Fragman: 



Yorum Gönder

0 Yorumlar

BAŞA DÖN